Məlumat

Torontoda minimalist bir yaşayış

Torontoda minimalist bir yaşayış


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1889-cu ilə aid bu binada mənzillərin paylanması köhnə Toronto mənzillərində qaldı: səs-küylü və qaranlıq otaqlar, işığın çətinliklə dolaşacağı yerlər. Studio Junction tərəfindən yuxarıdan aşağıya təmir olunan bina, hazırda minimalist üslubda iki mərtəbədəki bir ailəli evi özündə birləşdirir. Bu müstəsna evin qapılarını sizə açırıq!

Yenidən düşünmək üçün boşluqlar


Joe Lin - Studio qovşağı Layihənin məqsədləri: binanın məhdudiyyətlərindən faydalanmaq, mövcud həyat tərzinə uyğunlaşdıraraq bədənin ruhunu qorumaq. Nəticə, yumşaq ağac tonları olan parlaq, dizayn və isti bir evdir.

Təbii işıq


Joe Lin - Studio qovşağı Təmirin bütün çətinliyi daha böyük və daha parlaq həcm yaratmaq idi. Xaricə məkan açan və işığı təsirli dərəcədə genişləndirən bu möhtəşəm göy işığının sübutu.

Bəli, ruh


Joe Lin - Studio qovşağı Mətbəxdə, memarlıq studiyası, bir növ sarışın ağacını bir parlaq, qaranlıq bir səthə təqdim edərək köntöy və müasir üslubu qarışdırmağa müvəffəq oldu. Nəticə: həyatın yaxşı olduğu ayıq və minimalist bir mətbəx.

Ağac və qüsursuz ağ, mükəmməl bir matç


Joe Lin - Studio qovşağı Bütün ev minimalist bir dizayna sadiq qalır və ağac və ağın üstünlük təşkil etdiyi səliqəli bir tərtibata malikdir.

Nordic toxunuş


Joe Lin - Studio Junction Soylu və təbii materiallar, ağ və ağacdan üstünlük, təmiz xəttlər və rahat toxumalar ... Skandinaviya dizaynı bu uşaq otağında özünü təsdiqləyir.

Gözəl parlaqlıq


Joe Lin - Studio qovşağı Yataq otağının parlaqlığını artıran və təmiz sadəlik ilə qarışıq bir rifah hissi yayan geniş bir pəncərəyə sahibdir.

Təəccüblü bir bölüm


Joe Lin - Studio qovşağı Məkanı enerji ilə təmin etmək və beləliklə soyuqdan qorunmaq üçün dəhliz taxta panellərlə örtülmüşdür. Sürüşmə, açıq olduqda körpənin otağına giriş imkanı verirlər.

Rahat yuva


Joe Lin - Studio qovşağı Çöldəki məkanı bağlamağa imkan verən ağacdan hazırlanmış bu pəncərədən özümüzü asanlıqla cazibədar buraxsaq, bu yumşaq qrafik örtüyə və bu kiçik emalatxanaya, bir az retroya da düşərik. , yumşaqlıq və zəriflik təklif edir.

Zen hamam


Joe Lin - Studio qovşağı Təmiz xətləri olan sarışın ağacdan hazırlanmış mebel ilə bəzədilmiş, vanna otağı kokoslanmağa can atan rahat bir atmosferə malikdir.